Historien bakom podcasten

Vi började att spåna på en lång och stilig presentation utav oss själva och hur den här podcasten har växt fram genom tider av vänskap och massa annan så oviktig fakta som många skriver när de ska presentera sig själva.

Vi tog fram stora suddgummit (ett så gammalt ord att vi vet inte ens hur det ska sägas på riktigt, vi håller oss till suddgummi, men menar givetvis bara en viss knapp på tangentbordet), ja ni fattar grejen vi skiter i en presentation utav det ”vanliga” slaget och skriver istället lite kort info om varande:

Micke om Erik:

”Erik var lite som en svårflirtad tjej i början av vår relation. Vid nio års ålder såg jag en blivande bäste vän men fick jobba hårt för att få honom på fall i början. Nu 17 år senare kan jag med stolthet inse att jag lyckats finna den bäste vän jag då sökte. Erik är den roligaste, skönaste, coolaste och ballaste personen som någonsin funnits och det är en stor ära att få dela minnen och stunder med denna individ. Vi är båda två påhittiga typer som upplevt massor av absurda, härliga och annorlunda upplevelser och tankar tillsammans. Det är i dessa insikter planerna föddes att få dela allt detta med er, vilket har lett fram till produkten ”Mickes och Eriks podcast – Roligt, aktuellt och bildande”

Erik om Micke:

”För mig och Micke började det i samma kvarter, på samma gata någonstans i Grödinge och därefter har det hänt väldigt mycket, och nästintill allting är Micke involverad i på något sätt. Vi har inte följts åt rent geografiskt hela tiden, men vi har alltid sett till att vägarna har korsats där vi väl har befunnit oss. Han har alltid funnits vid min sida och det har varit en trygghet, ren stolthet och en ära att vandra livets väg med honom. Det har även lett till många goda skratt, insikter, allmänbildning, möten med människor, minnen (obeskrivligt många) och så mycket mer. Två vänner som samtalar/diskuterar om saker som har hänt och om saker som händer. Det är det som är ”Micke och Eriks Podcast – Roligt, aktuellt och bildande.” 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: